Transport si retururi

Powermag.ro Magazin Online Specializat by Frami Power (powermag.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

 • Livrare Home Curier Rapid CARGUS, Livrare in 1-2 zile, 19,50 RON
 • Transport Redus Easybox, Livrare in 1-2 zile, 14,50 RON
Costul de 18.90 de lei al transportului, este valabil in toata Romania, indiferent de locatia dumneavoastra, Orase, Comune, Sate.

Dupa primirea de catre noi a comenzii efectuate de dvs. va vom contacta sa va comunicam aceste eventuale costuri suplimentare. 

Returul Produselor.

ATENTIONARE!
FRAMI POWER SRL, NU pune la dispozitia clientilor Returul Gratuit!

Orice urmă de uzură adusă produselor scade valoarea acestora, deci nu vei mai putea recupera toți banii plătiți. De aceea, este indicat să nu utilizezi excesiv produsul și apoi să încerci să-l returnezi. Îl verifici sau îl probezi și, dacă nu ești mulțumit, apelezi cât de repede la dreptul de retragere.


Pentru
 initierea Returului, utilizati Formularul de Retur pus la dispozitie de catre FRAMI POWER pe site-ul www.powermag.ro.

In maxim 24 de ore (in zilele lucratoare), va contactam pentru detalii.

Puteti aplica procedura de retur pusa la dispozitie de catre Powermag.ro la cel mult 14 zile de la intrarea in posesie a produselor comandate de catre dumneavoastra, fara ca produsele sa fie utilizate sau sa aibe urme de utiizare!

Valoarea Returului: o reprezinta suma facturata catre client la intocmirea Facturii Fiscale sau a Facturii Fiscale Storno.

Produse care NU sunt acceptate la retur:

 • Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au  fost desigilate de consumator, indiferent daca acestea au fost sau nu utilizate dupa desigilare (ex.: rezerve de periute dinti, casti in ear),
 • In cazul castilor in ear si altor produse similare, functioneaza Certificatul de Garantie care, in cazul defectarii acestora permite inlocuirea produsului cu unul nou.
 • Statii Radio CB si accesoriile acestora; aceste produse sunt acoperite de garantie si orice problema legata de functionarea acestora este acoperita de Certificatul de Garantie.
 • Camerele DVR Auto, aceste produse au caracteristici clare si anumite particularitati de montaj. Pe langa acestea, camerele DVR Auto sunt acoperite de garantie pe o perioada de 2 ani.
  Va rugam sa va informati foarte clar si sigur despre detaliile tehnice ale camerelor DVR Auto pentru a evita astfe orice problema legata de retur.
  In cazul functionarii incorecte, Certificatul de Garantie acopera acest gen de probleme iar camerele DVR vor fi acceptate la retur.
 • produse de ingrijire personala care au fost desigilate si utilizate (aparate de ras, epilatoare, aparate de tuns, aparate ingrijire corporala, periute de dinti, irigatoare bucale, perii rotative, termometre);
 • produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice sau electrice (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
 • software, licente desigilate (Sisteme de operare, aplicatii, etc.), jocuri desigilate;
 • cartuse desigilate, tonere care sunt prezentate desigilate pentru retur;
 • imprimante/multifunctionale/aparate de fax care au cartusele/tonerele desigilate;
 • produse aduse pe comenzi speciale ferme pentru a carei furnizare a fost nevoie de plata in avans;
 • furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere;
 • folii de protectie pentru ecrane (telefoane, tablete, eBook readere, laptop etc.) care au fost deja utilizate;
 • produse de pe care au fost dezinstalate sistemele de operare sau alte programe software existente la cumparare sau daca produsele au licente OEM activate;
 • acumulatorii, becurile obisnuite, becurile cu halogen (scoase din cutia originala);
 • In cazul pachetelor ce contin console cu jocuri, se va accepta returul pachetului doar in situatia in care jocurile sunt sigilate sau codul aferent jocului nu a fost activat. In cazul in care s-au desigilat jocurile sau codul activat, din valoarea pachetului se va scadea valoarea acestora;
 • daca au fost achizitionate mai multe produse din acelasi model, se accepta retur doar daca unul singur a fost desigilat sau dezambalat;
 • in cazul mai multor produse achizitionate printr-un credit, nu se va putea face returul unui singur produs, ci doar un retur integral, al tuturor produselor.
 • In cazul in care se returneaza un produs dintr-un pachet promotional se va returna diferenta dintre pretul de baza si cel promotional al produsului returnat.

Rambursarea sumelor pentru returul online se va face in cel mult 14 zile de la data la care FRAMI POWER intra in posesia produsului returnat, in functie de lichiditatile banesti disponibile, dar nu mai tarziu de 30 d zile de la confirmarea si acceptarea returului de catre Vanzator.

Comunicarea cu clientul se va face in scris pe adresa de e-mail cu care s-a efectuat comanda initiala.
Suma aferenta returului se va returna numai prin transfer in cont bancar sau cash prin prezentarea clientului la sediul magazinului.

Conditii referitoare la produsul returnat.

Se recomanda ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost cumparat sau livrat:

 • Sa aiba toate componentele, accesoriile, inclusiv manual de utilizare si certificate de garantie,
 • Produsul trebuie sa fie returnat in conditii de siguranta, pe cat posibil in ambalajul original pentru a se evita deteriorarea acestuia la manipulare si/sau transport. Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la contract.

Va multumim!